od bezi1112 » Ned Nov 18, 2012 3:36 pm
1. Proč byla zpráva „Útočím!“ přesunuta z klávesy „T“?
Změnili jsme význam této zkratky a tím pádem i klávesu pro její aktivaci. Nový význam je „Požaduji palbu na tento tank“, význam „Útočím!“ zůstal zachován pouze pro dělostřelectvo. Nová klávesa pro tuto zkratku je F2, ale můžete ji kdykoli změnit v nastavení.
2. Proč jsem nedostal Bölterovu medaili?
Bölterova medaile byla ze hry odstraněna. Nahradili jsme ji medailí Radleyho Waltera a Poolovou medailí. Medaile Radleyho Waltera se bude udělovat za 8-9 zničených nepřátel, Poolova medaile za 10-14 nepřátel zničených v jedné bitvě. Bölterova medaile se již udělovat nebude.
3. Zůstanou mi Bölterovy medaile, které jsem získal před aktualizací 8.0?
Ano, Bölterovy medaile získané před touto aktualizací zůstanou ve vašich statistikách
4. Co se stane s hráči, kteří již v minulosti splnili podmínky na získání některých nových ocenění z verze 8.0?
Nová ocenění bohužel nefungují retroaktivně. Pokud chcete získat nová ocenění, musíte si je vybojovat až po instalaci aktualizace.
5. Co jsou nové medaile „Bratři ve zbrani“ a „Lví podíl“?
Jde o ocenění výhradně pro hráče v četě. „Bratry ve zbrani“ získáte tehdy, pokud každý člen čety zničí tři a více nepřátel a přežije bitvu, „Lví podíl“ pak získáte pokud vaše četa zničí 12 a více nepřátelských vozidel.
6. Co se stalo s mou kamufláží?
Staré kamufláže byly z vozidel odstraněny. Jejich ceny byly zpětně proplaceny na váš účet v okamžiku uvedení verze 8.0. pokud jste kamufláž koupili za zlaťáky, dostali jste zpět zlaťáky, pokud za kredity, byly vráceny kredity. Vrácená hodnota odpovídala cenám ve verzi 7.5.
7. Jak funguje nová kamufláž?
Nová kamufláž je oproti původní zásadně odlišná. Každá mapa nyní vyžaduje jiný typ kamufláže, rozdělené do tří hlavních skupin: letní mapy, zimní mapy a pouštní mapy. Pokud jste si koupili zimní kamufláž, bude na vašem tanku vidět pouze na zimních mapách jako Erlenberg nebo Arktida. Pokud jste si koupili pouštní maskování, uvidíte ho na mapách jako je pouštní řeka nebo El halluf. Letní kamufláže se pak objeví na Karélii, Malinovce, Westfieldu nebo Siegfriedově linii. Většina map ve World of Tanks je považována za letní mapy.
Novou kamufláž můžete kupovat za kredity nebo zlato. Kromě toho maskování přidává na mapě, pro kterou je určeno, 5% k maskovací hodnotě vozidla.
8. S novou grafikou hra příliš „září“. Je nějak možné tento efekt odstranit?
Pro odstranění tohoto efektu musíte v nastavení vypnout Post Processing, případně můžete zkusit použít jeho nižší nastavení.
9. Proč se výkon hry snižuje při přepnutí do odstřelovačského režimu? Budou s tím vývojáři něco dělat?
Jsme si vědomi toho, že při přepínání do odstřelovačského režimu dochází k poklesu rychlosti snímkování. Ve čtvrté verzi testu se nám podařilo odstranit většinu příčin tohoto jevu a jeho definitivní odstranění vám přineseme, jakmile to bude možné.
10. V nastavení jsem vypnul Útok a Střetnutí, ale stále tyto typy bitev dostávám pokud hraji v četě.
V současnosti nelze vypnout typy bitev pro čety, ale ve verzi 8.1 přidáme možnost jejich vypnutí pro velitele čet.
11. Před verzí 8.0 jsem si nastavil značky (značky nad tanky), ale zdá se, že teď jsou značky nad nepřátelskými tanky zpátky v základním nastavení. Proč?
Značky byly nově rozděleny do tří kategorií: váš tým – spojenci, nepřátelský tým a zničené tanky. Nyní si můžete značky nastavit zvlášť pro všechny tři kategorie.
12. Proč se mi zaměřovač v odstřelovačském režimu neustále hýbe?
Při spuštění verze 8.0 byla řada nastavení přepnuta do základního nastavení. Pohyby zaměřovače je možné vypnout v nastavení.
13. Co se stalo s trasírkami v dělostřeleckém pohledu? Byly v nové vylepšené grafice odstraněny? Střelba naslepo je teď mnohem obtížnější.
Ano, s novým renderem a trasírkami pro dělostřelectvo jsou spojeny některé problémy – budou upraveny v následující aktualizaci. Pokud vám opravdu chybí, můžete je teď dostat zpět přepnutím z vylepšeného na standardní rednerovací systém.
14. V režimu „Útok“ se objevila mapa „Siegfriedova linie“ – tato změna nebyla v seznamu změn obsažena. Které další mapy se vrátily do hry?
Ve verzi 8.0 jsme pro režim „Útok“ vrátili Westfield a Siegfriedovu linii a v režimu „Střetnutí“ mapy Malinovka a Pouštní řeka.